З'явилася інформація про зникнення одного із засновників легендарної рок-групи під назвою "Звуки Му" Олександра Липницького в Підмосков'ї.

Наразі досі відсутні обставини зникнення. Однак представники правоохоронних органів припускають, що чоловік став жертвою власної необережності та нещасного випадку. 25 березня Олександр відправився на прогулянку зі своїм собакою, за словами родичів, взявши з собою лижі.

Олександр Липницький, скріншот: Youtube

Згодом з його сином Володимиром зв'язалися знайомі, так як побачили, що людина тоне в річці. Вони попросили молодого чоловіка приїхати на допомогу і привезти мотузки. Він не знав, що мова йде про його батька. Після цього Володимир виявив порожню батьківську машину на місці, а незабаром і його собаку на березі річки.

Лабрадор був мертвий, а от Олександра Липницького ще не знайшли. Рятувальники досі продовжують шукати тіло трагічно загиблого соснователя групи "Звуки Му". Він вийшов на лід Москви-ріки разом з вихованцем і в якийсь момент лабрадор провалився в промоїну, а Липницький кинувся на допомогу Собаці і пішов під воду.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Очевидці чули крики про допомогу, проте його врятувати ніхто не встиг.

Олександр Липницький, скріншот: Youtube

Нагадаємо, на Франківщині помер легендарний педагог, діти в сльозах: без нього спорожнів ліцей

Як повідомляв "Знай.ua", відомого бійця ММА зарізали в ресторані: приїхав на вінчання. Невідомий в ході бійки поранив ножем двох людей, одним з яких виявився Алан Хадзієв.

Знай.ua писав, під Харковом пропала блакитноока школярка в бордовій куртці: йшла на навчання