Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу" Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. В ході четвертого випуску дівчата наділи шикарні сукні і попрямували на бал, куди згодом прийшли чоловіки в масках.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Серед них можна було дізнатися Олексія Тригубенка, який боровся за серце Ксенії Мішиної в "Холостячці", і Максима Михайлюка - головного персонажа десятого сезону проекту. Пізніше стало зрозуміло, що на допомогу Михайлу Заливако, крім двох раніше зазначених хлопців, прийшли Григорій Решетник і Микита Добринін.

"Прийшли на бал підтримати @kanyeeebear в його нелегкому виборі!🌹", - написав Олексій Тригубенко в публікації у себе на сторінці.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася килимом на зйомках.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.