З'явився прогноз погоди на останній вихідний березня 2021 року. Синоптики обіцяють, що в неділю, 28 березня, погода залишиться досить теплою, проте на зміну сонечку і ясному небу можуть прийти опади через штормовий циклон.

Синоптики Укргідрометцентру повідомляють, що більшу частину території країни заллють дощі.

Погода в Україні на 28 березня, карта: meteo.gov.ua

У неділю, 28 березня, ситуація різко зміниться - дощі заллють більшу частину України (сніг очікується в Карпатах), а без опадів буде тільки в Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях і в Криму.

Температура повітря в північних областях очікується вдень близько +9... +12 градусів, вночі від -1 до +3 градусів. У східних областях стовпчики термометрів покажуть +8... +11 градусів вдень, а вночі буде від -1 до +4 градусів. У південних регіонах температура повітря очікується вдень близько +10... +12 градусів, вночі від +1 до +4 градусів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Дощить, dp.informator.ua

У західних областях температура повітря трохи знизиться - вдень прогнозується в середньому від +6 до +9 градусів, вночі термометри покажуть від +1 до +5 градусів. У центральних регіонах стовпчики термометрів коливатимуться в межах +9... +12 градусів, вночі очікується близько 0... +2 градусів.

Також варто нагадати нашим читачам, що синоптики вже дали прогноз погоди на квітень. Погода в Україні в квітні буде дощовою, з помірним теплом вдень, а вночі, за деякими даними, очікуються заморозки.

Прогнозом погоди на квітень поділилися народний синоптик Леонід Горбань, а також Український гідрометцентр і Gismeteo. Так, за словами Леоніда Горбаня, справжнього тепла (і то холодніше середніх значень) слід чекати лише після православного Великодня. А він цього року буде пізнім - 2 травня. А ось квітень, на думку синоптика, буде холодним. На початку місяця можливі навіть заморозки.

Раніше повідомляли, уламки ракети SpaceX Ілона Маска приголомшили тисячі людей: падали просто з неба.

Як повідомляв Знай.uа, у столиці Ісландії сталося виверження вулкана: вогняний велетень спав майже тисячу років.

Знай.uа писав, перехід України на літній час 2021: коли, навіщо і як зберегти свіжу голову.