Україна сьогодні, 27 березня, провела навчання з турецькими безпілотними ударними літальними апаратами Bayraktar TB2 над Чорним морем.

Підрозділи ЗСУ провели навчання над акваторією Чорного моря біля узбережжя Херсонської області. Військовослужбовці відпрацювали використання БПЛА турецького виробництва Bayraktar TB2. Про це повідомило інформаційне агентство Міноборони України "Арміяінформ".

Українські Bayraktar TB2, armyinform.com.ua

Bayraktar TB2 здійснили польоти з материкової частини України до острова Тендрівська коса, який знаходиться в Чорному морі. Дрони відпрацьовували навчальні завдання із маневрування.

Зазначається, що на острові Тендрівська коса розташований військово-морський полігон, на якому тренуються і підвищують боєготовність підрозділи Військово-Морських Сил.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Цьогоріч ВМС України отримають комплекс безпілотних апаратів Bayraktar TB2 із покращеними характеристиками. Вони будуть діяти в інтересах Військово-Морських Сил як на суходолі і на морі.

Українські Bayraktar TB2, armyinform.com.ua

Нагадаємо, ЗСУ натрапили на сховок військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають. Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил

Як повідомляв портал "Знай.ua", кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся у стрій, щоб боронити Батьківщину: "Жодного разу не пожалкував". Кулеметник Кирило вслужить в окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха

Також "Знай.ua" писав, що українська військовослужбовиця загадково загинула після щеплення від Covid. Врятувати жінку медикам не вдалося