Нещодавно в Танзанії пройшли похорони президента Джона Магуфулі, на які прийшли сотні людей. Через величезне скупчення народу, на стадіоні в місті Дар-ес-Салам сталася масова тиснява, в результаті якої загинуло 45 людей.

Видання The East African повідомляє, що в числі загиблих – мати і четверо її малолітніх дітей, сім'ю поховали два дні тому. Відомо, що постраждало щонайменше 37 громадян.

похорон президента Танзанії, фото The Citizen, NMG

Уточнюється, що 62-річний президент пішов з життя незабаром після того, як зробив гучні заяви про пандемію коронавірусу.

Раньше Джон Магуфулі говорив, що в Танзанію хвороба не проникла і від неї допомагають молитви. За деякими даними, причиною його смерті стала викликана коронавірусною інфекцією хвороба covid-19, від якої він намагався вилікуватися в інших країнах.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше ми писали про те, що депутатка німецького парламенту (Бундестагу) Карін Штренц померла під час авіаперельоту з Куби до Німеччини. Чиновниці було всього 53 роки. Її колега Лаут Реберг повідомив, що Штренц знепритомніла під час польоту.

Нагадаємо, у віці 99 років в Кенії пішла з життя зведена бабуся колишнього президента США Барака Обами.

Як повідомляв портал Знай.uа, без ознак життя у власній квартирі знайшли тіло колишнього начальника транспортного управління справами президента РФ 72-річного Дмитра Аносова.

Також портал Знай.uа писав, що у Російській Федерації зарізали відомого бійця змішаного стилю (ММА) Алана Хадзієва.