Відома українська актриса проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram. Цього разу вона знову порадувала фанатів новим знімком.

Таким чином повідомляється, що за її активним життям в цій соціальній мережі стежить понад 200 тисяч фанатів, вони жадають нових оповідань, або просто красивих фотографій.

Цього разу вона з'явилася в компанії двох прекрасних ведучих - Марії Мельник і Григорія Германа. Вони провели ранковий ефір на телеканалі "Україна", і обговорили різні, важливі теми.

"⏰Не люблю дуже рано вставати🤪 але, заради веселого Прямого ефіру разом з @mariia_melnik і @german_greg_tv в @ranok_ua на телеканалі @kanalukraina я готова була заснути о 4:00 ранку , а прокинутися о 5: 00 😂 😎 🥳 все!!! Я спати!)))))" - підписала пост дівчина у себе на сторінці в Instagram.

В кінці вона не забула привітати всіх з 1 квітня, і запитала, Хто кого сьогодні вже встиг розіграти.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

У коментарях люди також відзначили гарний колір волосся дівчини, і писали, що рудий їй неймовірно йде.

Нагадаємо, актори " Дизель Шоу" переграли зцілення від сліпої: "Може і коса, німа і навіть бухая"

Як повідомляв " Знай.ua", Вікторія Булітко насторожила своїм зовнішнім виглядом: "Злякала реально". Вікторія Булітко зіграла злу вчительку. Вона вибрала спеціальну маску, яка сильно збільшує очі, і почала розмовляти як викладач.

"Знай.ua" писав, Булітко з " Дизель шоу" кардинально змінила імідж і стала схожа на Лоліту в молодості: "Карету мені..."Пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.