Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 550 тисяч людей, заговорив про те, що він може і сирники ліпити, і вирізку оленя з ферментованим пастернаком, гратеном з романеско з копченою бринзою і пюре із зеленої полуниці з шампанським і піною з лисичок.
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Все це через те, що придумування їжі для ресторану і для Youtube різні процеси, які відрізняються роллю в житті людини, призначенням, а також інгредієнтами і метою. Адже коли він створює рецепт для сайту або Youtube, то уявляє себе своїм другом або ж господинею Галиною, які не вміють готувати і просто хочуть поїсти.
"I ось кожен рецепт я пропускаю через призму Серьоги і Галини. Тому автентичний рецепт рамен з саморобною локшиною, що готується більше 8 годин ваще не прокотить. Інструменти, які я використовую, щоб створити ці рецепти: seo-запити, Льоху, який сидить поруч, напружує мене і стежить, щоб я занадто не креативив, доступні інгредієнти, легкість виконання (щоб рецепт зміг повторити навіть той, хто готує вперше в житті), цікавість (не просто варена гречка, а з черемшею) і щоб не довго", - говорить Євген Клопотенко в підписі до публікації.
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Нагадаємо, рецепт з TikTok? Євген Клопотенко по-особливому приготував сирний пиріг з томатами
Як повідомляв "Знай.ua", "Світу було п*фіг", - чого Євгену Клопотенко коштувала запекла боротьба за борщ
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Пенсіонери автоматично отримають надбавки у вересні
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Знай.ua писав, Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви - Азу з яловичини