Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила спільне відео з чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи в їхньому новому заміському будинку, куди пара переїхала близько року тому. Подружжя взяли участь у трендовому челленджі, синхронно танцюючи на камеру.

При цьому Надя приміряла спокусливу облягаючу сукню кремового кольору з глибоким декольте, зібравши назад довге каштанове волосся, а Володимир позував у чорних вузьких штанях і футболці-оверсайз. В кінці ролика Дорофєєва не стримала сміху, жартівливо називаючи коханого "молодим тік-токером".

"Молодий Тік-токер @vladimirdantes 😂"

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від танців зіркової пари, називаючи Дорофєєву і Дантеса кращою парою українського шоу-бізнесу. Були й ті, хто почав цікавитися у подружжя, коли вони планують мати дітей.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.