Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий колаж-порівняння, на якому були фото Володимира на початку його кар'єри і зараз.

Так, аудиторії запропонували порівняти знімок 10-річної давності зі свіжим фото артиста з кліпу на пісню "SASHA", відзначаючи, що знаменитість фактично не змінився - вони з дружиною Надею Дорофєєвою виглядають молодше своїх років.

32-річний Володимир полюбився численним шанувальникам ще будучи харизматичним учасником шоу "Фабрика зірок", коли з Вадимом Олійником співав у дуеті "ДиО.фильмы". За 10 років Дантес встиг побувати в ролі телеведучого і блогера, а в 2020 році відродив свою музичну діяльність, встигнувши випустити кілька треків, які вже стали хітами.

"Вічно молодий Володимир Дантес 10 років тому і зараз 💥

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Перше фото зроблене, коли @vladimirdantes був у складі популярного гурту. Друге — нещодавно, під час зйомок нового кліпу.

Друзі, а яка пісня артиста — ваша улюблена? Діліться в коментарях ⭐"

Фолловери не пройшли повз: "зараз виглядає тільки крутіше🙌"," Серйозність у погляді є", " всі пісні улюблені, і в групі, і нові. А особливо голос, приємний тембр❤️💔❤️💎", " цілком відповідає своєму віку 20+і 30+.", "Нічого не змінилося але він красень".

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.