Фільм "Бріджертони" офіційно став найпопулярнішим серіалом Netflix. Вісім дружних братів і сестер з сім'ї Бріджертонів намагаються знайти любов і щастя у вищому суспільстві Лондона.

Проте, раніше стало відомо про те, що у другому сезоні серіалу глядачі побачать зовсім інших головних героїв, а зі старими вже встигли попрощатися. Зокрема, у "Бріджертонах" більше не з'явиться Реге-Жан Пейдж в ролі герцога Гастінгса. Лист про це від головної держсип-герл серіалу леді Уіслдаун розмістили в офіційному акаунті.

Реге-Жан Пейдж в ролі герцога Гастінгса

Реге-Жан Пейдж в ролі герцога Гастінгса

Особливо бурхливо на цю ситуацію відреагувала Кім Кардаш'ян, яка залишила коментар під новиною, а також опублікувала інстаграм-історію, висловивши обурення з цього приводу. Помітно, що Кім Кардаш'ян зовсім не байдуже щодо участі Реге-Жан Пейджа у новому сезоні.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Водночас для тих, хто серйозно цікавиться серіалом "Бріджертони" це вже не новина. Адже сценаристи і сам актор раніше вже розповідали, що в новому сезоні будуть інші головні персонажі.

На початку року повідомлялося, що "Бріджертони" офіційно стали найпопулярнішим серіалом Netflix - мелодраму подивилися на 82 мільйонах акаунтів. Віце-президент Netflix з виробництва оригінальних серіалів Джіні Хоу зазначила, що серіал увійшов в топ-10 за переглядами у всіх регіональних версіях Netflix крім японської, а в 83 державах домігся першого місця.

Реге-Жан Пейдж в ролі герцога Гастінгса

Реакція Кім Кардаш'ян, instagram.com/kimkardashian

Коментар Кім Кардаш'ян, Інстаграм

Нагадаємо, Крістен Стюарт вперше перевтілилася в принцесу Діану для фільму "Спенсер": копія леді Ді. Зйомки фільму, де Стюарт зіграє принцесу Діану, вже почалися

Як повідомляв портал "Знай.ua", зйомки другого сезону серіалу "Відьмак" нарешті завершено: як це було. У зйомках взяли участь 89 акторів

Також "Знай.ua" писав, Хід королеви, Бріджертони, Душа і не тільки: найкращі серіали та фільми 2020 року. Названо найкращі серіали та фільми за минулий рік