Михайло Заливако, Холостяк, фото СТБ

"Холостяк" Заливако отримав подвійне задоволення на побаченні: масаж і пристрасть в басейні

Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У 5 випуску проєкту, який показали на телеканалі СТБ у п'ятницю, 2 квітня, Михайло запросив на групове побачення Катерину Жук і Джесіку Чегі. Вони відвідали СПА-центр з басейном та послугами масажу.

Оля Полякова, скріншот: Instagram

Вбита горем Полякова розпустила соплі через носорога, одні сльози

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Відома українська співачка, любителька сильно похизуватися яскравими купальниками Оля Полякова продовжує радувати своїх шанувальників цікавими перфомансами. На цей раз Оля показала, як повинна плакати справжня леді, щоб домогтися результату.

Призов ЗСУ, фото: armiainfom

Тисячі українців поповнять лави прикордонників: розпочався весняний призов 2021

У четвер, 2 квітня, в Україні стартував весняний призов на строкову військову службу. Так, прес-служба Державної прикордонної служби повідомляє в соцмережі Facebook, що цього року прикордонниками стануть 2500 строковиків. Протягом квітня-червня 2021 року до ДПСУ бути призвано 2500 осіб з 23 областей України та Києва. З них 40 хлопців відберуть для служби до морської охорони Держприкордонслужби.

Ліза Василенко, фото: Instagram

Ліза Василенко з серіалу "Школа" втекла до Москви: "Краще здохнути тут, ніж в Україні"

Відома українська акторка і модель Ліза Василенко, яка здобула популярність завдяки головній ролі в серіалі "Школа", негативно висловилася про Україну. Акторка, яка родом з Дніпра, розповіла не тільки про своє життя, акторську кар'єру, стосунки, переїзд до Москви, ескорт, зґвалтування, а й про "переваги" Росії над Україною.

Атака на Капітолій, кадр з відео

У США атакували Капітолій, є загиблі: введено режим повної ізоляції

У США невідомий спробував протаранити на автомобілі загородження Капітолію. В результаті інциденту є поранені та загиблі. Очевидці атаки на Капітолій повідомили, що чули стрілянину. А на записах з камер спостереження видно, що на ношах вивозять постраждалих.