Дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова вирішила відповісти на питання фанатів у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. В основному питання були цікавими, але, найсильніше фанатів цікавила майбутня дитина і їх відносини з чоловіком.

Таким чином повідомляється, що дівчина розповіла, що знайома з творчістю чоловіка з самого дитинства, і у них навіть є спільна фотографія, якій вже більше 10 років.

До слова, в момент коли дівчина відповідала на це питання, виповнилося рівно 5 років і 5 місяців з дня їх офіційного знайомства.

У Катерини далі запитали, як все ж вони познайомилися: "Віктор Франкович був і залишається моїм улюбленим артистом в Україні, і я поїхала на його концерт в Миколаїв. І зовсім випадково вийшло, що наші номери виявилися сусідніми в готелі. Так і познайомилися " - розповідає дівчина.

Пізніше чоловік попросив організувати дівчину концерт, вона на той момент працювала з Дмитром Карпачовим. Вона це зробила, так один за іншим, і ось, вони з того часу разом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Дівчина навіть знайшла фотографії з часів, коли вона організовувала майстер-класи для Дмитра Карпачова. А крайнє питання, на яке відповіла Дружина Віктора Павлика - чи буде робити вона вакцину від коронавірусу.

Як виявилося, її не можна ставити ні вагітним, ні годуючим мамам. Тому, Рік почекає, а там подивиться.

Нагадавши, Віктор Павлік розтопив серце вагітної красуні-дружини: "який турботливий тато!". Катерина Репяхова показала турботу Віктора Павлика

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віктор Павлік і вагітна Реп'яна не змогли втекти від копів: як Боні і Клайд. Віктора Павлика зупинили поліцейські

Також "Знай.ua" писав, що "Я-робокоп": Віктор Павлик осідлав залізного коня на очах у вагітної Реп'яхової. Чоловік показав, на чому пересувається містом