У Національному антарктичному науковому центрі України розповіла рецепт смачних булочок "Марципан" з вишнею.
Відповідний рецепт з'явився на офіційній сторінці Центру в Instagram.
Відомо, що в Національному антарктичному центрі Академік Вернадський працює жінка, яка постійно радує співробітників станції різними смаколиками. Цього разу скрасити негоду за вікном Олена вирішила сімейним рецептом – булочками "Марципан" з вишнею.
Інгредієнти:
- Дріжджове тісто
- Вершкове масло
- Цукор
- Вишня (можна використовувати заморожену).
Приготування:
Дощі, похолодання та повернення "літа": прогноз погоди на вересень
Штраф на польському кордоні: українку покарали за документ
Пенсії за новими правилами: кожен українець отримає виплати
Пенсіонери отримають кілька виплат авансом: кого "засипле" грошима
Для початку необхідно приготувати дріжджове тісто (Олена не розкрила свого секретного рецепта, тому можете приготувати його так, як ви звикли). Його не слід залишати відпочивати, оскільки підійде воно вже в духовці при випіканні.
Тісто розгортаємо тонкими пластами і змащуємо зверху сумішшю розм'якшеного вершкового масла і цукру. Звертаємо тісто в щільний рулет і акуратно розрізаємо на рівні частини. Встановлюємо заготовки на деко зрізом вниз і викладаємо зверху вишні (кількість можете вибрати на ваш смак).
Випікаємо булочки в заздалегідь розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 15-20 хвилин. Перевірити їх готовність можна шпажкою – вона повинна вийти з булочки без залишків тіста.
Нагадаємо про рецепт апетитного бургера без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно.
Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко поділився рецептом ароматних і смачних булочок з корицею.
Також Знай.иа писав, як приготувати смачні булочки з яблучним джемом і шоколадно-горіховою начинкою