У Національному антарктичному науковому центрі України розповіла рецепт смачних булочок "Марципан" з вишнею.

Відповідний рецепт з'явився на офіційній сторінці Центру в Instagram.

Відомо, що в Національному антарктичному центрі Академік Вернадський працює жінка, яка постійно радує співробітників станції різними смаколиками. Цього разу скрасити негоду за вікном Олена вирішила сімейним рецептом – булочками "Марципан" з вишнею.

Інгредієнти:

  • Дріжджове тісто
  • Вершкове масло
  • Цукор
  • Вишня (можна використовувати заморожену).

Приготування:

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Для початку необхідно приготувати дріжджове тісто (Олена не розкрила свого секретного рецепта, тому можете приготувати його так, як ви звикли). Його не слід залишати відпочивати, оскільки підійде воно вже в духовці при випіканні.

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Тісто розгортаємо тонкими пластами і змащуємо зверху сумішшю розм'якшеного вершкового масла і цукру. Звертаємо тісто в щільний рулет і акуратно розрізаємо на рівні частини. Встановлюємо заготовки на деко зрізом вниз і викладаємо зверху вишні (кількість можете вибрати на ваш смак).

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Випікаємо булочки в заздалегідь розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 15-20 хвилин. Перевірити їх готовність можна шпажкою – вона повинна вийти з булочки без залишків тіста.

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Нагадаємо про рецепт апетитного бургера без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно.

Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко поділився рецептом ароматних і смачних булочок з корицею.

Також Знай.иа писав, як приготувати смачні булочки з яблучним джемом і шоколадно-горіховою начинкою