У Російській Федерації сталася дивна ДТП - невідомий водій проїхався заднім ходом по зустрічній смузі, зіткнувся з автомобілем і перекинувся.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 5 квітня, в місті Таганрог, Ростовська область, Російська Федерація. На камери відеоспостереження потрапив дивний інцидент – водій автомобіля Kia Picanto рухався заднім ходом по зустрічній смузі. Через кілька метрів він натрапив на бордюр, втратив керування, зіткнувся з іншим учасником руху і перекинувся на дах.

За версією очевидців, водій автомобіля, що перевернув, перебував у неадекватному стані, можливо, перебував у стані алкогольного сп'яніння. У соцмережах пишуть, що "за кадром" він потрапив в інше ДТП, з якого і намагався втекти заднім ходом. Що примітно, після перевороту винуватець аварії зник, а його особу поки не вдалося встановити правоохоронцям.

За даними відділу пропаганди регіональної ДІБДР, "невстановлений водій, керуючи автомобілем Kia Picanto, за попередніми даними, допустив наїзд на стоячий автомобіль ВАЗ-21140, після чого перекинувся. Невстановлений водій з місця ДТП зник. проводиться перевірка".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, що під Києвом скажений мотоцикл влетів у копійку і перетворився на суцільний уламок: вижили не всі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів і карети швидкої допомоги.

Також Знай.uа писав, що у Києві євробляха протаранила зупинку, водій втік- "померла до приїзду швидкої".