Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося архівне фото Тіни з розкішної фотосесії - зірка взяла участь у рекламній кампанії українського бренду взуття, з яким створила спільну колаборацію.

Так, артистка постала перед камерою в облягаючій сукні ніжно-блакитного кольору з глибоким декольте і золотистим поясом, доповнивши жіночний образ фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони".

Красуня грайливо посміхалася на камеру, вдаючи, що нібито прасує туфлею замість праски коралове вбрання. При цьому Кароль не упустила можливості показати розкішну фігуру, над якою наполегливо працює.

"Доброго ранку і гарного дня ️ ️ ️ "

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "чогось на цьому домашньому фото не вистачає...🧐 А! точно...!!! Балана....🤣🤣🤣🤪", "Статуеточка!🔥 🔥 ", "Ідеальний пінап. Можна на літаках малювати Тіну.", "Вауу, яка гарнюля, яка фігурка❤️😍", "Як їй личить стиль пін-ап!".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату