Самотній житель Малайзії влаштував сольну весільну фотосесію, щоб знайти дівчину. Така ідея прийшла чоловіку в голову, коли звичайні способи не спрацювали.

Так, користувач Twitter з ніком Muzaffar 4 квітня поділився совоими весільними фотографіями, які відрізнялися від звичайних: на них позує лише наречений. Про це пише World Of Buzz.

Це було втілення нестандартного підходу до пошуку майбутньої дружини. Таким чином він хотів показати, як він виглядатиме в ролі нареченого. Разом з цим чоловік продемонстрував не лише свою фотогенічність, а й манери справжнього джентльмена.

Потім холостяк пояснив ідею. Виявилося, чоловік працював ведучим на одній з церемоній, де попросив приятеля зробити пару знімків. Чоловік і уявити не міг, що це приверне увагу багатьох користувачів.

Muzaffar, фото з Twitter

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За словами Muzaffar, незважаючи на неординарний спосіб відшукати дівчину, життя в якості холостяка його не обтяжує. Тому що він оточений любов'ю – своєї родини та друзів.

"Хоча часом мені дійсно стає сумно, я вважаю, що бути самотнім – це нормально. Ніколи не порівнюйте свій життєвий шлях з іншими. Все прийде з часом", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, гола дружина чиновника потрапила в прямий ефір, не здогадуючись про зйомку: "Як це розуміти?"

Як повідомляв портал Знай.uа, помічник депутата спокусив 15-річну племінницю.

Також портал Знай.uа писав, як бездомні отримали паспорти заради весілля.