Відомий український шоумен Даніель Салем дав ексклюзивне інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", ведучим якої він став не так давно. Там він розповів про життя в Бейруті, а також про смерть обох батьків.

Таким чином повідомляється, що Даніель зараз успішний ресторатор, актор, а також телеведучий. Але, на жаль батьки не встигли застати успіх сина.

У 13 років від онкології померла його мама. Вона три роки билася з раком, але, все марно.

У день смерті мами Даніель знаходився поруч з нею. Був дуже теплий день, вони були в лікарні, а поруч знаходився Макдональдс. Мама захотіла морозиво, і син збігав купив.

Вночі їй стало погано, почалося запалення легенів, і лікарі почали робити все можливе, щоб врятувати її. Але, на жаль зробити цього не вдалося-мама померла наступного дня.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Даніель зізнається, що більше 20 років відчував свою провину за те, що приніс мамі те фатальне морозиво.

"Процес самознищення така класна, цікава штука. Особливо у хлопчиків підлітків. Насправді якби не армія, я б напевно не дожив до 27" - розповів чоловік.

Минув час, він вивчився на медика, навіть встиг попрацювати рік у лікарні. Познайомився на навчанні з майбутньою дружиною, через 10 років зіграли весілля з Марією, і народилася дочка.

Після роботи в лікарні вирішив стати телеведучим, і пішов на кастинг, де його затвердили.

Кілька років тому він встратив ще одну близьку людину для себе - батька. Причиною смерті став серцевий напад. Даніель тоді перебував в Україні, а ось тато в Саудівській Аравії.

Вони посварилися через політику, не спілкувалися років п'ять. Потім прийшло примирення, він навіть приїжджав, коли народилася дочка ведучого. Все складалося дуже добре, але, ненадовго.

Він працював інженером, і це було важко фізично. Друзів не було, весь час робота-будинок.

Дядько Даніеля першим забив на сполох, що чоловік зник. Як виявилося, батько ведучого пролежав мертвим у квартирі три дні.

"Я сприйняв смерть тата набагато важче, ніж смерть мами. Я не міг зупинитися плакати. Тато помер в таких обставинах, мені було його шкода. Мені шкода, що він був один. Мені шкода, що мене не було поруч. Мені було прям боляче".

Обоє батьків поховані в Бейруті.

Нагадаємо, що зірка " Танців з зірками" Даніель Салем побешкетує на сцені "жіночого кварталу». Ефір буде наповнений яскравими музичними композиціями.

Як повідомляв "Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п*рнушки"

"Знай.ua" писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу " Маска": "Портрет ідеального чоловіка"