9 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував шостий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього дев'ять учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре, Юлія Карнаух, Катерина Жук і Єлизавета Крутікова. Михайло вирішив не давати більше троянди на побаченнях. В ході випуску в одному з конвертів було зазначено, що" Холостяк "хоче поспілкуватися з Юлією "Зайкою" і Дариною Ставничею на спільному побаченні після індивідуального з Ганною Богдан.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Він покликав їх на імпровізацію, в ході якої Юлія могла висловити все те, що накопичувалося в ній протягом днів, коли у неї було відсутнє спілкування тет-а-тет з Михайлом Заливако. При цьому Дарина відчувала себе не в своїй тарілці, так як не є стороною "конфлікту" між "Зайчиком" і "Холостяком". Юлія Бельченко сама покликала чоловіка на індивідуальне спілкування, в ході якого їм вдалося зрозуміти один одного.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Я довго думала над Твоїми словами на останній церемонії троянд про те, що мені потрібно розібратися зі своїми почуттями. І я задумалася над цим. Можеш мене за руку взяти? Ти мені дуже подобаєшся і я, не знаю, засмутилася через те, що мені показати, що це не взаємно. Власне, це і була вся причина. Просто я себе там накрутила, а тобі не сказала про це", - каже Юлія.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Михайло відповів їй взаємністю, йому дівчина теж подобається.

"Я здогадувалася, що я йому теж подобалася. Боже мій, мені ніби 14 років. Кошмар, чому це відбувається. Я така л*шара", - додала "Зайка" за кадром.

І потім Юлія "Зайка" запропонувала Михайлу поцілуватися. Вона зняла піджак, заявила, що скучила і дівчина злилася в поцілунку з "Холостяком".

"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако кинувся з висоти заради колишньої дружини Андрія Богдана

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяк 11" попросили українців про допомогу: "Ботокс нікуди не подівся"

Знай.ua писав, Джессіка Чегі отримала троянду від "Холостяка" Михайла Заливако за поцілунок на підлозі