Поліція, кадр з відео, ілюстративне фото

Українських поліцейських підозрюють у тортурах: закували в наручники і вибили зуби

У лютому цього року в місті Городище до медиків по допомогу звернувся чоловік з численними тілесними ушкодженнями. За словами чоловіка, його напередодні побили співробітники поліції, які привезли його до відділу для перевірки на причетність до крадіжки і шахрайства.

погода в Україні, фото pxhere

Погода 10 квітня в Україні вижене всіх у парк

Популярні новини зараз

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

У суботу, 10 квітня, по всій Україні погода очікується дійсно весняною: теплою і сонячною. Опади не прогнозують в жодній з областей. Найтепліше буде на Заході і в центральних регіонах. Там синоптики Укргідрометцентру прогнозують до +13 +14 градусів. Прохолодніша погода буде на Півночі і Сході. Температура повітря підвищиться до +12 градусів.

Аліменти, скріншот: YouTube

Знімуть із зарплати, стипендії і навіть пенсії: на скільки штрафують боржників по аліментах

Українцям розповіли наскільки можуть оштрафувати боржника по аліментах. Детальніше про це розповіли на фейсбук-сторінці Міністерства юстиції України. Законодавством визначено, що розмір відрахувань доходів боржника обчислюється із суми, що залишається після утримання податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Михайло Заливако, instagram.com/kanyeeebear

"Холостяк" Михайло Заливако попрощався з двома учасницями: Лізою Крутіковою і...

Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У 6 випуску проєкту, який показали на телеканалі СТБ в п'ятницю, 9 квітня, Михайло влаштував всього кілька побачень, сексуальну фотосесію з Джесікою Чегі, Розалі Номбре, Катериною Жук та Єлизаветою Крутиковою.

Ані Лорак / скріншот з відео

Ані Лорак навчила 9-річну доньку цілуватися

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз проживає і працює в Росії, поділилася кадром зі своєю донькою Софією. На своїй сторінці в Instagram Ані Лорак опублікувала кадр зі своєю 9-річною донькою Софією, яку народила в попередньому шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.