На сторінці пресслужби ООС в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація з інформацією про прикордонників зі складу Об'єднаних сил, які продовжують нарощувати свої бойові здібності.
До цього посту прикріпили чотири фотографії. Йдеться про те, що бойова підготовка особового складу має дуже важливе значення в умовах щоденного протистояння агресії з боку Російської Федерації.
Фото: facebook.com/pressjfo.news
Тому українські воїни, зокрема, підрозділи Краматорського прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил піддтримують високий рівень володіння зброєю, злагодженості і техніки.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

"Днями на одному з полігонів у Донецькій області були проведені навчально-методичні збори з військовослужбовцями ДПС України. Екіпажі броньованої техніки здійснили марш по пересіченій місцевості. На полігоні з розрахунками групової зброї і навідниками-операторами проведені навчальні стрільби, під час яких прикордонники показали хороші результати і були високо оцінені керівництвом ДПС України", - йдеться в публікації.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, український військовий залишив 4 дочок і 3 онуків вдома, а сам поїхав на фронт: "Дідусь у нас найкращий"

Як повідомляв "Знай.ua", український захисник загинув на Донбасі, ще один-важко поранений: окупанти жорстоко обстріляли ЗСУ

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Знай.ua писав, воїн ЗСУ розкрив українцям правду про те, що відбувається на Донбасі: "Залишилася тільки нижня частина нашого побратима..."