В iнтернеті з'явилося відео, на якому зображений момент, коли виходець з Узбекистану ходить за малятком, 6-річною дівчинкою.

Стало відомо, що чоловік хотів зґвалтувати дитину. Він силою затягнув дівчинку в під'їзд, що підтверджують кадри з відео. Невідомий спочатку пропонує їй якусь палицю, показуючи на житловий будинок. Потім кидає штучку і йде за 6-річною малятком через дорогу, доходить з нею до машини, бере на руки і несе прямо до під'їзду.

Місцеві жителі, що проходили повз відразу зрозуміли, що ситуація зовсім не нормальна, і вчасно зреагували. Вони звернулися до представників правоохоронних органів. І згодом поліцейські зуміли затримати педофіла.

Тепер його чекає життя в обмеженій свободою, у в'язниці.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Важкий випадок також нещодавно стався в якутському селищі Мосоголлох, де дільничний поліцейський Ілля ч.поглумився над дівчиною з інвалідність. Разом з нею чоловік вирушили на прийом в психдиспансер, а на зворотному шляху правоохоронець доставив її до відділку і примусив до орального сексу.

Нагадаємо, сімейка "канібала" Армі Хаммера виявилася ще гірше: двометровий секс-трон і інсцест. "У родині актора у спадок передається 2-метровий секс-трон. Його виготовили на замовлення і позначили фамільним гербом Хаммерів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.ua", поліцейський поглумився над дівчиною з інвалідністю, яка просила його про допомогу

Знай.ua писав, школярка штрикнула однокласником ножем за жарт про зґвалтування: "Шл*ха"