Кулінар і переможець "Майстер шеф" Євген Клопотенко розповів про плани популяризувати українську кухню в світі.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Євген Клопотенко славиться своєю пристрастю до української кухні і незвичайним смаковим поєднанням. Нещодавно переможець "Майстер шеф" вирішив, що хоче популяризувати національні страви закордоном і порахував, що відмінним стартом буде Нью-Йорк.

Він зв'язався зі своїм знайомим шеф-кухарем Дмитром Марценюком, який працює в Штатах, щоб почати планування проекту.

Пост Євгена Клопотенка в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати

Показати ще

"Наступний логічний крок - зустрітися з українцями у Нью-Йорку. Бо саме вони є тією силою, яка допомагає і підтримує всі дії по виведенню української їжі на світову арену. І от вчора сталася ця зустріч. 60 людей, 2 години, ми говорили про українську кухню, як елемент національною ідентичності", - написав Євген Клопотенко.

Кулінар також зазначив, що в понеділок приготував борщ з українськими та міжнародними дипломатами, про що докладніше розповість шанувальникам вже в наступному пості.

Раніше Євген Клопотенко поділився своїми враженнями від польоту в Нью-Йорк. Він написав, що останній раз відвідував американське місто ще в 2007 році і тоді він його дуже налякав своєю активністю. А зараз Нью-Йорк нагадав йому пост-апокаліпсис через карантин, що дозволило йому насолодитися величністю будівель і простором великого міста.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко дав рецепт оригінальної яєчні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко нагодував Ірину Федишин мертвими бджолами, а вона і рада.

Також Знай.иа писав, що Євген Клопотенко розгромив свою кухню:"ножем не виходить відбиватися".