В ООС знову поділилися історією військовослужбовця, який проміняв спокійне життя на автомат і передову.

Володимиру зараз 45 років, у нього вдома троє дітей, але, своє місце він бачить виключно у військах. "Я не можу сидіти вдома, поки йде війна" - каже чоловік.

Сам він з Кіровоградської області. Ще в 1997 році був призваний на строкову службу, і після цього пішов до школи прапорщиків. По закінченню почав служити за контрактом, але, в 2003 році після скорочення почав цивільне життя.

У 2014 році почалася мобілізація, і Володимир служив у Донецькому прикордонному загоні.

Сім'я поставилася з розумінням до його вирішення, так як чоловік не міг сидіти вдома, поки десь в його країні йде війна.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

«У мене дружина, троє дітей-дві дочки і син. З сім'єю спілкуюся щодня. Вони розуміють, де я перебуваю і чому. Підтримують... " - заявив чоловік»

Коли він вирішив повернутися в армію, оточуючі його не розуміли, реагували по-різному.

Військовий стверджує, що якщо ворог зважиться знову піти вперед, то йому доведеться мати справу з ним, а також всією сильною українською армією.

Військовий, фото: ООС Facebook

"Наш противник чомусь вважає, що краще взяти в руки зброю і захопити чуже. Вони здатні лише, як у 2014 році, вивозити заводи звідси, а зробити щось хороше — ні. Нам, українцям, чужого не треба, але свого не віддамо. Для того ми тут на передку і стоїмо" - підсумував Володимир.

Нагадаємо, що ЗСУ повідомили про провокації на Донбасі і біля Чорного моря: 7 ворожих танків, флот і збиті безпілотники.

Як повідомляв портал Знай.uа, герой з позивним " Ключ "десятки разів перехитрив смерть Донбасі:"на фронті - з 18 років".

Також Знай.uа писав, як чотирилапі герої воюють на Донбасі пліч-о-пліч з господарями.