Відома блогерка і екс-дружина репера Гуфа Айза Долматова розповіла про важкий життєвий досвід і постійну боротьбу за виживання.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Багато хто знає Айзу Долматову лише в якості колишньої дружини репера Гуфа або успішної інстаблогерші. Однак, нещодавно дівчина вирішила розкрити свою душу шанувальникам, розповівши про боротьбу протягом усього життя.

Дівчина зізналася, що її життя ніколи не була схожа на казку і їй завжди доводилося виживати. Все почалося з перших днів життя, коли мати винесла її з пологового будинку. У той момент, перед зустріччю з батьком, їх збила машина. На щастя, все обійшлося.

Айза Долматова / фото : instagram.com/aizalovesam

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Я була слабкою дитиною, погано їла, не спала і не давала спати нікому в будинку) тому взимку, а я народилася в сніжному грудні, ми з мамою спали в машині тата. У холодній машині) Так як мій організм не приймав материнське молоко, в 3 місяці хтось із родичів вирішив проводити наді мною експерименти 😹 і нагодували мене недовареною манною кашею)) в розмірі 100 грам!",- написала Айза.

В результаті її дитячий шлунок не зміг переварити таку порцію каші, і лікарі дали їй не більше року. Але дівчинка все одно продовжила боротися і зусиллями бабусі, яка годувала її бульйоном з яловичого спинного мозку, змогла вижити.

Пост Айзи Долматової в Instagram / скріншот

Після цього, в 2 роки, вона отримала опіки 2 і 3 ступенів через те, що залізла ногами у відро з окропом. У 3 роки її знову збила машина, а в 5 років вона заробила перелом руки в трьох місцях. У 10-річному віці Айза Долматова опинилася в полоні на війні і піддавалася щоденному булінгу.

"Я вийшла заміж. Я мріяла про сім'ю з трьома синами. Я була кращою дружиною і партнером. Але в шлюбі я слухала, що я ніхто. Я Тінь! ...Я пішла з шлюбу з розбитим серцем, з відсутністю віри в себе, з ненавистю з боку родичів", - написала Айза про шлюб з Гуфом.

Далі блогерка описала ще один шлюб, в якому вона також не знайшла щастя.

Пост Айзи Долматової в Instagram / скріншот

Пост Айзи Долматової в Instagram / скріншот

Пост Айзи Долматової в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що колишнього Айзи затримали з українкою на Балі, загрожує 6 років в'язниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото.

Також Знай.uа писав, що колишню дружину Гуфа Айзу Долматову звинуватили в продажності.