Інтернет полюбив "демонічного чихуахуа" на прізвисько Прансер, який ненавидить всіх, після чесного посту господині вихованця з проханням забрати його в новий будинок.

Тіфані Фортуна опублікувала пост в соціальній мережі Facebook, в якому розповіла про жахливий характер собачки. Вся сім'я вже втомилася, адже вони щодня живуть в пеклі, створеному цим чихуахуа у них вдома.

Прансер, фото: Facebook

"Ніхто не любить невротичних, схожих на Гремлінів собак, які ненавидять чоловіків, тварин і дітей. Якщо у вас є чоловік, пишіть, тільки якщо ви його ненавидите. Пес жив з чоловіком шість місяців і досі його не прийняв. Він прив'язується до жінок і дуже серйозно ставиться до їх захисту. І робить це краще, ніж охорона Білого дому", - заявила Фортуна.

Прансер, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Також вона додала, що при ньому не варто тримати дітей. Хоча він ніколи їх не бачив, проте жінка вже зараз може уявити демонічні звуки люті, які б виривалися з нього. Однак жінка описала і хороші риси Прансера. Наприклад, пес дуже відданий.

Прансер, фото: Facebook

"Але, якщо чесно, то це тільки фасад. Якщо хтось спробує вас вбити, то я гарантую, що пес втече з вереском. Він любить їздити на машині, привчений до туалету, знає кілька основних команд, тихий і не руйнує все підряд, коли залишається один вдома. І навіть незважаючи на те, що ми називаємо його шинкою, він досить милий", - додала господиня собаки.

Прансер, фото: Facebook

Спочатку собаку віддала жінка, яка не займалася соціалізацією тварини. У підсумку Прансер жив дуже відокремлено, був товстим і переляканим перші два тижні в новій родині. До того ж, він ніколи в житті не їв корм для собак.

Нагадаємо, кошлаті безпритульні погризли машину киянина, камера засікла все: "Думав, щури"

Як повідомляв "Знай.ua", більше дитини в 4 рази: собака подружилася з маленьким хлопчиком, тепер вони нерозлучні

Знай.ua писав, На Київщині пенсіонерка вигнала на вулицю власного чоловіка: живе в будці разом з собакою