Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив про те, що батьки учнів написали колективну заяву від імені п'ятьох осіб зі звинуваченням у побитті та приниженні їхніх дітей з боку двох тренерок у спортивній школі ДЮСШ №2 з плавання.

Правоохоронці зазначають, що дві тренерки, згідно зі скаргами, під час занять у 2019 та 2020 роках наносили тілесні ушкодження неповнолітнім. Наразі поліція розпочала досудове розслідування за частиною 1 статті 125 ККУ (Кримінального кодексу України) "Умисне легке тілесне ушкодження".

Тепер поліцейські займуться допитом учасників інциденту, а також проведенням відповідних експертиз та іншими необхідними слідчими діями.

"Ще одна жахлива ситуація із застосуванням насильства проти дітей виникла в нашому місті. Так, Рівненська тренер місцевої спортивної школи систематично наносила тілесні ушкодження та побої діткам-школярам, яких вона тренувала. Вона застосовувала до них насильство (била по голові та інших ділянках тіла) і принижувала останніх", – йдеться в повідомленні місцевої громадської організації "Ангели життя".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Відомо, що вихованці цієї спортивної школи не один раз ставали кращими в чемпіонатах України. Тут же починав свою кар'єру чемпіон світу Михайло Романчук.

Нагадаємо, українських поліцейських підозрюють у тортурах: закували в наручники і вибили зуби

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві радикали з Росії б'ють перехожих, прикриваючись боротьбою з алкоголем

Знай.ua писав, з'явилося відео побиття підлітками героя АТО: світить 3 роки в'язниці