Чоловік поскаржився, що після переїзду з так званої "ЛНР" в РФ у пошуках кращого життя зіткнувся з мороком і злиднями, як і в ОРДЛО. Відео з інтерв'ю опублікували в Twitter.

"Я з ЛНР. Я дивлюся що там, і що тут. Їхали сюди з великою надією, але розчарувалися. Розчарувалися в зарплаті, в рівні життя. Очікували, як розповідали: багатюща Країна, великі можливості, а виявилося, що не зовсім так", - каже чоловік.

Опитування проводили в місті Гуково Ростовської області.

Коментатори відзначили, що таких людей, які вважають, що там краще, чимало і це лікується тільки переїздом в Ростовську область.

" від просто не може такого бути-москалі і на**Алі. Ну від як же так-ніколи ж такого не було! А скільки отаких "геніїв" по всім куточкам України, мамо рідна! І нічого ж їм не доведеш, нічим не переконаеш. Таке лікується тільки переїздом в місто Гуково растовской області", " це у кацапів в генах, їм скрізь зло, що на Брайтоні, що в Берліні... смороду на генетичному рівні з часів улусу орди московії ненавидять всіх, бо про всіх по собі судять, тому в них віками всі вороги й хочуть їх завоювати (( " , "в Ростовській області де немає війни ситуація ще гірша ніж ЛНР де війна і орки. 7 років бойових дій і мародерства не змогли зробити на підконтрольній Україні території таке ж "процвітання" як в РФ. Хтось здивований?Чоловік, що знизує плечима", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Раніше ми повідомляли, захисники України потужним вогнем скосили банду путінських бойовиків за загибель братів.

Як повідомляв "Знай.uа", з'явилися знімки табору російських військових біля кордону з Україною, це наступ.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський терміново відправився на передову.