Дружина відомого народного артиста Віктора Павлика Катерина Реп'яхова опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла про покупки для вагітних.

Дівчина розповіла про нове придбання - пояс-бандаж для вагітних.

Дівчина зараз знаходиться вже на пізніх термінах вагітності, і тому з кожним днем ходити все важче. Але, цей бандаж, як розповідає Катерина Реп'яхова, справжній порятунок для неї, так як здатний зняти напругу в спині, попереку, і йдуть ниючі відчуття.

Крім того, вагітна дівчина стала значно менше втомлюватися, і тепер відчуває легкість.

"А ще носіння цього бандажа дуже впливає на відновленняфігури після пологів: обіцяють, що талія повернеться набагато швидше 😍" - пише з надією Дружина Віктора Павлика.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

А що найголовніше, це безпечно. Бандаж зроблений в Німеччині, а кому як не німцям розуміти в якості продукції, яку вони роблять. Він не передавлює, а також не заважає при русі.

Малюкові він також не може ніяк нашкодити, тому майбутні мами можуть бути спокійні.

Коментарі під постом, фото: скріншот

У своїх шанувальників вона запитала, чи носили вони бандаж під час вагітності: "Дві вагітності відходила без таких ось пристосувань... 💪 І все прекрасно було 🤗", "Чесно капець навіщо особисте показувати на показуху", "Не носила :) так як інструктор фітнес вважаю що м'язи самі повинні тримати живіт (як в вагітність так і після) а від болю в спині дуже багато різних вправ".

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.