З Одеської області прийшли доволі тривожні новини. Так, у місті Чорноморськ (колишній Іллічівськ - ред.) двоє невідомих чоловіків вирішили викурити підозрілу речовину просто біля пам'ятника загиблим воїнам.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть".

Хулігани в Чорноморську, фото: Telegram

"У Чорноморську парочка місцевих жителів вирішила вшанувати пам'ять загиблих воїнів, і розкурили косяк просто біля пам'ятника. За цим ритуальним заняттям їх і захопила муніципальна варта. Затриманих доставили у місцеве відділення поліції.", - повідомляють автори публікації.

Також до публікації автори прикріпили фотографії правопорушників і повідомляється, що їх справу передали місцевим співробітникам правоохоронних органів. Поки невідомо, що на них може чекати окрім статті про "хуліганство".

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно в Чорноморську стався ще один доволі тривожний інцидент, вже з маршруткою. Так, на місцевому маршруті №20 сталася "димна" НП.

Під час руху мікроавтобусу його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму. За інформацією очевидців, водій почав боротьбу з несподіваним нещастям за допомогою вогнегасника.

Раніше повідомляли, маршрутку на ходу огорнув густий дим - гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "Водій з вогнегасником...".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік вирішив накласти на себе руки, на місце кинулися рятувальники і швидка: відкрив газ і погрожував сусідам.

Знай.uа писав, українець облагородив старий двір і отримав повістку в поліцію: "вас хтось просив?".