Колишній продюсер "НеАнгелів" Юрій Нікітін розповів, що стало причиною розпаду групи і чи збирається він створювати під цим ім'ям новий колектив.

Детальніше про це продюсер розповів в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Відомо, що березні цього року Слава Камінська і Вікторія Смеюха заявили, що група "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років спільної роботи. З тих пір дівчата особливо не розповідали, що стало причиною розпаду, заявивши лише, що будуть починати сольну кар'єру.

Їх продюсер Юрій Нікітін відкрив завісу на ситуацію, що склалася. За словами Нікітіна, протягом цих 15 років дівчатам складно доводилося разом уживатися в одному колективі, вони постійно скандалили. Через це "НеАнгели" могли закінчити існування ще 4 роки тому, проте тоді розпаду вдалося уникнути.

НеАнгели / скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Ще в кінці минулого року Юрій Нікітін обговорював з дівчатами про можливе припинення існування групи. І лише в березні вони прийшли до цього рішення. Продюсер зазначив, що Слава Камінська вже давно думала про сольну кар'єру і зараз до неї готова більше, ніж Вікторія Смеюха.

Нікітін заявив, що "НеАнгели" припиняють лише свою публічну діяльність, проте на приватні виступи їх запросити можна буде. Він також зазначив, що припинив роботу з обома дівчатами, давши їм можливість розвиватися самостійно. Більш того, поки що Нікітін не планує набирати нову групу під цим же ім'ям.

Нагадаємо, що колишній чоловік слави Камінської відмовляє жінок від пластики:"Порада хірурга".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Смеюха з "НеАнгелів"отримала іноземний титул:"Мені віддавали всі".

Також Знай.uа писав, що Слава Камінська поділилася з українцями своєю першою сольною роботою.