В рамках ексклюзивної прямої трансляції 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу "Оскар"® в ніч з 25 на 26 квітня канал "Україна" проведе марафон.

Володимир Остапчук та Альона Вінницька, як ведучі розкажуть глядачам усі найцікавіші подробиці кінопремії, яка цього року пройде у новому форматі.

Навіть в умовах пандемії телеглядачі зможуть стати свідками головної в році події кіноіндустрії світу. Ексклюзивна трансляція " Оскара "® пройде на телеканалі "Україна" і розпочнеться о 01: 30.

Відомо, що захід відбудеться на Юніон-стейшн, що в центрі Лос-Анджелеса, а доповнять церемонію прямі включення з голлівудського кінотеатру "Долбі"® в центрі Голлівуд & Хайленд, а також супутніх майданчиків по всьому світу.

"Оскар", фото: Getty Images

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Ми якось сміялися, що після того, як Остапчук провів Євробачення, залишилося тільки стати ведучим "Оскара"®. І ось ця "маленька" мрія здійснилася, і в прямому ефірі каналу "Україна" ми разом з телеглядачами всієї країни будемо дивитися і коментувати головну кінопремію світу і першими дізнаватися її лауреатів, – ділиться Володимир Остапчук. - Хто ж переможе? У мене немає фаворитів, тому що якщо робити прогнози, то краще я скажу, яким буде завтра курс долара або коли закінчиться пандемія, ніж виберу Кращий фільм року. При цьому я дуже чекаю дня, коли разом з глядачами стану ближче до магії створення великого кіно і віртуально буду поруч з тими, хто буде отримувати заповітну статуетку "Оскар"® в Лос-Анджелесі".

Цього року за головний" Оскар " у номінації "Кращий фільм"змагатимуться вісім кінострічок:" батько"," Юда і чорний Месія"," Манк"," Мінарі"," Земля кочівників"," Перспективна дівчина"," Звук металу","Суд над Чиказькою сімкою".

В категорії "Краща режисура"представлені Томас Вінтенберг ("ще по одній"), Девід Фінчер ("Манк"), Хлоя Чжао ("Земля кочівників"), Емеральд Феннел ("Перспективна дівчина"), Лі Айзек Чун ("Мінарі").

За статуетку в категорії "Краща чоловіча роль"поборються актори Різ Ахмед ("Звук металу"), Чедвік Боузман ("Ма Рейні: мати блюзу"), Ентоні Хопкінс ("батько"), Гері Олдман ("Манк"), Стівен Юн ("Мінарі").

За першість у номінації "Краща жіноча роль"змагатимуться актриси Віола Девіс ("Ма Рейні: мати блюзу"), Андра Дей ("Сполучені Штати проти Біллі Холідей"), Ванесса Кірбі ("Фрагменти жінки"), Френсіс МакДорманд ("Земля кочівників"), Кері Малліган ("Перспективна дівчина").

Дивіться пряму трансляцію 93-ї церемонії вручення премії "Оскар" ® в ніч з 25 на 26 квітня з 01:30 на телеканалі"Україна".

Раніше ми повідомляли, Гола дружина чиновника потрапила в прямий ефір, не здогадуючись про зйомку.

Як повідомляв "Знай.uа", Костя Трембовецький з Improv Live Show дав ідеальну кіно-добірку для дощового вечора.

Також "Знай.uа" писав, що у мережі порівняли "мужність" принца Гаррі і його старшого брата Вільяма, колосальна різниця.