Відомий український гуморист і актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий показав, чим харчується вдома.

Ці відео були опубліковані на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, в розділі stories.

Він зняв їх для тих, хто каже: "Харя вже не влазить, там ще щось. Ви за собою, Вася, стежте. Харчуйтеся правильно, а головне - в задоволення. Схуднути завжди можна, а ось погладшати...теж можна завжди" - інтригуюче почав свої stories Євген Кошовий.

У такий невигадливий спосіб, комік підвів до найголовнішого - до пиріжків, які йому передала знайома.

Чоловік разом зі своєю дружиною влаштував розпакування. Пиріжки там на кожен смак: курка з лісовими грибами, з м'ясом і капустою.

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Євген пообіцяв, що як тільки спробує, відразу дасть свій вердикт стосовно смаку. Далі приєдналася дружина Ксенія, яка допомогла показати, як апетитно виглядають булочки.

"Це дуже класно і смачно" - кричить на тлі молодша дочка пари.

На обід у Євгена Кошового були макарони з тушонкою, і як зізнається актор, нічого немає смачніше цієї страви. Ну, і додатково все він заїв пиріжком з куркою і грибами.

За реакцією чоловіка можна зрозуміти, що йому дуже сподобалося, і він із задоволенням буде їх їсти, поки не закінчаться. А апетит, судячи з усього, у Євгена хороший.

На цьому stories перервалися, і сім'я, мабуть, продовжила обідати далі.

Нагадаємо, раніше "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження.Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху "- з'явилася загадкова жінка: "щоб нічого за це не було..."

Також "Знай.ua" писав, що Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові: "майбутній президент". Потап привітав Кошового з днем народження