Як відомо, в Україні триває показ 11 сезону популярного вокального шоу "Голос країни". Вже найближчої неділі, 25 квітня відбудеться суперфінал, де глядачі дізнаються ім'я переможця.

Всього за перемогу боротиметься чотири учасники, по одному від кожного тренера, і кожен з них налаштований рішуче - боротися до останнього.

Тема Павучок з команди Monatik, Сергій Лазановський від Наді Дорофєєвої, Сергій Нейчев від Олега Винника, і Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль. Вони зійдуться в поєдинку, який визначить, хто талановитіший.

На офіційному акаунті "Голосу країни" розповіли про фіналіста від Наді Дорофєєвої - Сергія Лазановського. Там був опублікований невеликий ролик, в якому показані моменти з участі чоловіка в шоу.

Як артист хвилюється перед виступом, вислуховує останні настанови від тренера, а також постійна посмішка на обличчі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Сергій Лазановский @s.lazanovskyi_ridnyi - душа команди DOROFEEVA. Учасник, якого глядачі повернули на прямі ефіри. Це цієї неділі Сергій вийде на сцену суперфіналу, щоб поборотися за перемогу в 11 сезоні❤️" - сказано в підписі під постом.

Надя Дорофєєва постійно публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії Сергія і ролики з його виступами. Все для того, щоб нагадати шанувальникам, що фінал зовсім скоро, і щоб глядачі не забували голосувати за чоловіка з її команди.

А кому все ж вдасться перемогти-дізнаємося вже цієї неділі, 25 квітня.

Нагадаємо, Наді Дорофєєвої-31, Володимир Дантес зворушив дружину сюрпризом: "Алоха, бабуся!". Володимир Дантес зворушливо привітав Надю Дорофєєву з днем народження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наді Дорофєєвої-31: співачка знайшла секрет щастя і поділилася з шанувальниками. Дорофєєва знайшла для себе ідеальну форму щастя

Також "Знай.ua" писав, Надя Дорофєєва зустріла 31-річчя в спокусливому латексі: "Молода ще". Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками спокусливим фото в 31-й день народження