Сьогодні, 23 квітня, на чемпіонаті Європи з боротьби жіноча збірна України завоювала чотири медалі.

Неймовірно вдалими виявилися змагання у Варшаві для українок на чемпіонаті Європи з боротьби. Адже наші спортсменки зібрали низку нагород. Золото у Алли Бєлінської та Ірини Коляденко, срібло у Тетяни Рижко, бронза у Аліни Грушиної-Якобії.

Алла Бєлінська виграла континентальне "золото". У фіналі вагової категорії до 72 кг Бєлінська перемогла представницю Болгарії Юліанну Янаєву – 6:3.

Алла Бєлінська

Перед цим чемпіонкою Європи в категорії до 62 кг стала Ірина Коляденко, яка у фіналі перемогла Маріанну Састін з Угорщини - 4: 1. Тетяна Рижко завоювала європейське "срібло" в категорії до 65 кг. Вона у фіналі поступилася представниці Молдови Ірині Рінгачі – 0:10.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Бронзову медаль виграла Аліна Грушина-Акобія у ваговій категорії до 57 кг, перемігши італійку Франческу Інделікато. Загалом жіноча команда з України завоювала шість медалей на чемпіонаті Європи і посіла друге місце в загальному заліку.

Нагадаємо, у прифронтовій Авдіївці підняли український стяг: "Скоро на нашій землі запанує мир". Подію присвячено до 7-ї річниці з дня початку антитерористичної операції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "Готові діяти рішуче". Прикордонники відпрацьовують злагодженість дій

Також "Знай.ua" писав, українські військові вдарили танками по ворогу: повна готовність до контрнаступу. Українські військовослужбовці показали неабиякий професіоналізм