Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася двома знімками з ліжка в ночнушке. Тетяна зазначила, що сьогодні у неї "ледачий день", тому вона може дозволити собі повалятися в ліжечку, подивитися серіальчики і поїсти полуницю.

"У мене сьогодні "ледачий день" 😂 ліжечко, серіальчики і полуниця 🍓 а чим ти сьогодні займаєшся?", - написала вона у підписі до публікації.

Фотографії наділені ніжністю, адже дівчина лежить на спині, а ніжки закинула на стіну. При цьому ночнушка не повністю приховує груди переможниці "СТМПУ".

"А у мене сьогодні прибирання😂 зрадістю б полежала і подивилася серіал з полуничкою☺❤️", "Сьогодні гуляємо з дитиною, поки дозволяє погода. І буду писати далі пост про мій досвід депресії", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик прокинулася голою під спів красеня: "Ненадовго". Дівчина спала абсолютно гола, прикриваючи груди рукою.

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик встала в позу кішечки через ненависть: "Мене використовують"

Знай.ua писав, оголена переможниця "СТМПУ" Таня Брик постаралася прикритися, але не змогла: частина "душі" потрапила в кадр