25 квітня 2021 року в Сполучених Штатах Америки відбувся турнір UFC 261, в ході якого Кріс Вайдман зламав собі ногу на 17-й секунді бою.

Цей момент був зображений на камеру, а його суперник Юрайя Холл, що представляє Ямайку, поставив рекорд, адже є першим бійцем в історії UFC, який переміг без єдиного удару. Однак вся іронія полягає в тому, що 8 років тому відбувся поєдинок, в ході якого Андерсон Сілва точно так же зламав ногу об Кріса Вайдмана.

UFC, скріншот: Youtube

Для ямайця Холла це сімнадцята перемога в кар'єрі при дев'яти поразках, а для Вайдмана шоста поразка при 21 проведеному поєдинку. Головна подія UFC 261 сьогодні-це титульний реванш у напівсередній вазі. На рингу битимуться Хорхе Масвідаль і Камару Усман.

До речі, раніше Кріс Вайдман вже зустрічався з Юрайя холом. Це було ще у вересні 2010 року, і тоді перемогу забрав боєць, який в цьому бою зламав ногу. Через три роки, в 2013-му, він завоював чемпіонський пояс UFC в середній вазі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Ямаєць ще перед поєдинком був упевнений, що американець навряд чи буде битися з ним в стійці. А Вайдман зазначає, що це лише мотивувало його залишатися стриманим і сфокусованим, щоб побити противника.

Нагадаємо, важковаговик Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "Дівчинці не можна бити мужика"

Як повідомляв "Знай.ua", малюк вперше потрапив на ринг поспостерігати за тренуванням мами-бійця: реакція крихти безцінна

Знай.ua писав, Конор Макгрегор згадав дитинство і прокотився з водної гірки: відпочиваючі в подиві