Український продюсер і шоураннер "1+1" Володимир Завадюк показав миле фото з балериною Катериною Кухар, яка приїхала його підтримати.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 25 квітня, пройде суперфінал шоу "Голос країни", в якому 4 учасники змагатимуться за звання переможця. Незважаючи на те, що прямий ефір розпочнеться о 21:00, учасники і судді вже щосили займаються репетицією.

За лаштунками проекту побувала і українська балерина Катерина Кухар, яка приїхала підтримати креативного продюсера "Голосу країни" Володимира Завадюка. Шоураннер опублікував миле Селфі з подругою і написав для неї кілька приємних слів.

"Приїхала підтримати, найрідніша @ekaterinakukhar_official. Стільки тепла у мене завжди до тебе. Спасибі", - написав Завадюк.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Пост Володимира Завадюка в Instagram / скріншот

У свою чергу Катерина Кухар зняла кілька історій, на яких показала кадри підготовки до суперфіналу за лаштунками проекту. На них потрапив не тільки Володимир Завадюк, а й ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов, а також виступ Монатіка.

Сторіс Катерини Кухар / скріншот

Сторіс Катерини Кухар / скріншот

Нагадаємо, що Керівник "Танців з зірками" назвав Нікітюк "реальною переможницею", українці обурені.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Завадюк поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram інригуючим спільним знімком з Тіною Кароль.

Також Знай.uа писав, що Наді Дорофєєвої зізнався в почуттях відомий продюсер.