Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв, вдівець співачки Жанни Фріске, який зовсім недавно став батьком, розповів шанувальникам як проходить його ранок після появи малюка.

"Секрет довгих відносин в тому, що: "першу годину після прокидання потрібно мовчати". Це абсолютно про мене. Зараз, з появою дитини, мій ранок починається раніше звичайного, близько 6. Воно стало дуже завантаженим. З Понеділка по п'ятницю це один і той же набір дій, як День бабака: будильник, 10 хвилин, щоб прокинутися, швидкий душ, розбудити Ладу, приготувати сніданок, розбудити Платона, проводити першу на автобус, вигуляти і нагодувати собак, відвезти другого... Я роблю все це з радістю. Але є одне "але"", - стверджує Шепелєв.

Однак виявилося, що вранці він не продуктивний і в щільному графіку може вибухнути і зірватися на дітей. І потім за свою витівку йому доводиться вибачатися.

"Ранок, скажімо прямо, не мій час. І тому, якщо в описаному графіку хтось починає підривати мені мозок типу "не хочу вставати", "сніданок гівно", "де моя краватка", "у мене в ліжку клопи", "безглузда школа" (а якщо це відбувається, то відразу все) - я напружуюся і можу вибухнути. Це відбудеться відразу вранці або вже ввечері при зручному випадку. І тому я всіх своїх прошу:"будь ласка, все що завгодно, але тільки не вранці". Іноді вони забувають. І тоді мені доводиться вибачатися", - пише Дмитро.

Раніше ми повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв згадав про скандал у пологовому будинку.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", вдівець Фріске Шепелєв розповів про ім'я новонародженої дитини.

Також "Знай.uа" писав, що зі вдівцем Фріске Шепелєвим після народження дитини відбуваються дивні речі.