Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка вирушила на відпочинок за місто, демонструючи вид на сосновий ліс і дерев'яні будиночки. Знаменитість приміряла сірий спортивний костюм, що складається з тонкої майки і штанів, грайливо спустивши майку і показавши пишні груди в чорному напівпрозорому бра. Альона загадково дивилася вдалину, доповнивши затишний образ макіяжем з акцентом на очах. При цьому блогерка помітила незвичайну деталь: на сонці її каштанове волосся виглядало русявим.

"Руда?🦁🤔"

Фолловери почали коментувати: "піде на природі під пивасик!!!", "🦁 🤩 ✨ 🍓 ✨Ягідка", "Красунечка. І природа 🔥"," я хочу любити тебе, божевільна любов","Руда - безсоромна 😁 💖 💝 💗 красуня)".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн