Стало відомо, що голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко дала в борг майже 112 млн гривень своїй доньці Євгенії. Тепер політик не зможе похвалитися статусом доларової мультимільйонерки.

Як повідомляє "24 канал", про зміни в майновому стані нардеп повідомила ще 6 квітня в декларації. Вказується, що гроші позичені на придбання рухомого майна.

Отримані кошти Євгенія Тимошенко перевела на компанію "Валео", яка згодом вивела їх за кордон – на бельгійську компанію Eliovp BVBA. Вона є продавцем обладнання для майнінгу криптовалют.

Євгенія Тимошенко з чоловіком, фото з Facebook

Примітно, що "Валео", якій донька Юлії Тимошенко перегнала понад 100 млн гривень, належала Олені Волковій, яку в лютому 2021 року призначили виконуючою обов'язки заступника голови державного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України". Однак на сайті підприємства відсутня її біографія та навіть фото.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

За інформацією видання, саме це підприємство Юлія Тимошенко хотіла забрати під свій контроль і торгувалася з владою. Так, замість голосування "Батьківщини" за бюджет-2021 ставленика Тимошенко призначили головою ДПЗКУ.

З листопада 2020 року виконуючим обов'язки керівника підприємства працює ексдепутат однієї з обласних рад від Тимошенко – Андрій Власенко. А "смотрящим" за підприємством називають чоловіка Євгенії Тимошенко.

Андрій Власенко, фото СлідствоІнфо

"Те, що Тимошенко закуповує обладнання для майнінгу криптовалют через фірму, яка належить заступнику голови підприємства ДПЗКУ лише підтверджує ці підозри", - стверджує Сергій Лещенко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко зібрала натовп бабусь у "червоній" карантинній зоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко здивувала черговим образом.

Також портал Знай.uа писав про об'єднанні "Батьківщини" і "Слуги народу": стали відомі результати переговорів.