Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет" на телеканалі "СТБ", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, але й безліч українців.

Зірка не соромилася давати відповіді навіть на найвідвертіші питання, а в кінці інтерв'ю зізналася, що вони з чоловіком, 48-річним російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим розлучаються після 6 років шлюбу. За словами Ірини коханий цілий рік працював закордоном і не навідувався до сім'ї, а тому сама виконавиця стала ініціатором розставання. У шлюбі у пари з'явився син Табриз, якому зараз 5 років.

"Ірина Білик розлучається з чоловіком 💔

В одному з інтерв'ю артистка зазначила, що шлюб з фотографом Асланом Ахмадовим добіг кінця. Довгий час вони жили в розлуці, тож коли сім'я стала умовною, вирішила — це кінець. Ініціаторкою розлучення була @bilyk_iryna.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, пара одружилася 2016 року та виховує спільного сина — 5-річного Табріза."

На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram шанувальники почали обговорювати розлучення Ірини Білик, думки аудиторії розділилися:" Та там і сім'ї то й не було)"," Піде до Коляденка", " Хіба то була сім'я? Так, зустрічі для інтиму.", "Не біда, бо сім'ї і не було...", "тут бачу зірковий аншлаг на розлучення😢", " навіть не здивували...", "Всі почали розлучатись".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.