30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього п'ять учасниць - Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Тетяна Шевцова не зуміла зацікавити чоловіка, тому в минулому випуску вона покинула шоу на церемонії троянд. На межі вильоту з "Холостяка" була і Юлія "Зайка". Однак дівчина вибачилася перед Заливако на половині шляху до машини і Михайло повернув її до решти учасниць, давши останній шанс.

Холостяк, instagram.com/holostyak_ua

"Невже Юля Зайка піде ва банк, щоб завоювати серце Холостяка?😱 Не пропустіть вже завтра о 19: 00 на СТБ!", - йдеться в новій публікації з промо наступного випуску.

В кінці відео дівчина стоїть перед Михайлом в червоній сукні, з білим кольором лаку на нігтях і з високим хвостиком. Якщо проаналізувати раніше опубліковані фрагменти шоу, можна з упевненістю заявити, що в новому випуску проект "Холостяк" покине саме Юля "Зайка", яка, найімовірніше, не зуміла скористатися останнім шансом Заливако.
Хоча намагалася щосили. Наприклад, в цьому ж промо-ролику видно, що дівчина відправиться на індивідуальні побачення "Холостяка" з Ганною Богдан і Джесікою Чеги.

"Холостяк", скріншот: Youtube

Нагадаємо, улюблениця "Холостяка" Заливако Даша застукає його в номері з суперницею: "З Анькою в ліжку"

Як повідомляв "Знай.ua", Розалі з "Холостяк 11" розповіла про провал у відносинах з Заливако: "Ніби собачка на повідку"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако допоміг учасницям розкріпачитися і переглянути принципи: "Безцінний досвід"