Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне відео, зроблене з уривків свіжого інтерв'ю з ведучим Славою Дьоміним. Так, артистка прийшла в студію "ЛюксФМ" і відповіла на 29 найбільш захоплюючих питань, а після прогулялася по парку в центрі Києва і навіть потанцювала на пішохідному переході.

У ролику-нарізці зірка грайливо "поскандалила" зі Славою, виявивши на столі в студії чашку, цікавлячись, хто тут був до неї. Також Кароль не могла стримати посмішки під час відповідей на деякі питання і насолоджувалася гарячою кавою.

Фоловери залишилися в захваті: "Бешкетниця 😍🔥🌹", "Така проста і така класнюча.", "Цікаво відеореєстратор був в тій машині і йшов запис 😆", " обожнюю Тіну...за ці прості людські емоції...", "😂 😂 😂 😂Якщо б я була тій машині - я б вийшла і попросила б на біс👏 👏 👏 👏", "красива", " Тіна ви супер , супер 👏👏👏👏👏😍😍😍❤️❤️❤️😀😘🤗👍👍👍💐💐💐💐", "Тінка-бандитка✌ 🔥❤".

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату