Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця продовжує фотографуватися, перебуваючи в Мексиці з іншими дівчатами і чоловіком Олексієм Потапенко. Всі християни святкують Великдень, 2 травня 2021 року, і знамените подружжя не виняток, будучи в Мексиці. Вони згадали про одну з найбільш старовинних традицій-битву яйцями. У цій дії взяла участь навіть мама Насті Каменських.

Настя Каменських і Потап, фото з Instagram

В ході боротьби стало відомо, що яйця виконавиці виявилися дуже міцними. Тоді як Потапа-з легкістю розбилися з обох сторін.

"Зі світлим святом Великодня, друзі 🤍 нехай він наповнить вас і ваш будинок миром, теплом і любов'ю бережіть один одного🥰 ✨", - пише Настя Каменських у себе на сторінці, демонструючи паски без глазурі, а також фарбовані яйця в суспільстві Олексія Потапенка.

"Зі святом!!! Як приємно дивитися на ваше щастя!!! Будьте щасливі завжди!!", "Зі святом !!! Христос Воскрес !!!🙌💕 Будьте щасливі!!!❤️❤️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🤗", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап зізнався, що вони з Каменських разом 15 років, такого кадру не бачила навіть Горова

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських схопилася за яйчонки, Потап тільки спостерігав: "Ні слова про розлучення"

Знай.ua писав, Настя Каменських одягла коротенький купальник і показала "дірку" на грудях: "Замислювалися?"