Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову здивувала шанувальників. Цього разу дівчина знялася для обкладинки британського Vogue.

Біллі Айліш, фото: Instagram

Так, 19-річна знаменитість з'явиться на червневій обкладинці британського Vogue. На фотографіях артистка вперше одягнена не в оверсайз.

Біллі Айліш, фото: Instagram

Знаменитість сама запропонувала редакції журналу відверту зйомку в стилі пін-ап. Референсом послужили фото найпопулярнішої моделі 40-50х років Бетті Бросмер.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Біллі Айліш, фото: Instagram

На Біллі Айліш тренч Burberry, Чорний Напівпрозорий костюм Mugler, плаття з корсетом Alexander McQueen, корсет і спідниця з обкладинки від Gucci і нижню білизну Agent Provocateur.

Біллі Айліш, фото: Instagram

Співачка теж виклала знімки на своїй сторінці в Instagram, де заявила, що була дуже рада взяти участь у створенні такого роду фотосесії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…" Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову заінтригувала своїх шанувальників. Дівчина показала тизер своєї майбутньої композиції

Як повідомляє портал «Знай.иа» Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш". Дівчина розповіла про те, що готувала тривалий час

Також «Знай.иа " писав, що Біллі Айліш помітили на прогулянці з хлопцем - довелося закрити Instagram. Біллі Айліш була помічена під час прогулянки з хлопцем. Фанати вже впізнали його і розповіли, чим він займається.