26 квітня 2021 року виповнюється 35 років аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найбільших техногенних катастроф людства.

Про цю тему знято величезну кількість фільмів, документалок, а також серіалів, однак, досі нікому не вдалося показати абсолютно всю картину того, що відбувається там.

Цього разу це зробити спробували хлопці з You Tube каналу "Хащі".

Спочатку їм зустрілася дика тварина, і як розповів чоловік, це дуже круто, так як він рідко зустрічає таких тварин на природі, тому що у нас процвітає браконьєрство.

Чорнобиль, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Це не звичайний дикий кінь - це кінь Пржевальського. Підпустив він чоловіка до себе максимум на метрів 30, після чого почав потроху йти.

"Це мій перший дикий кінь у житті, якого я бачу. Красунчик, не бійся, друже, ближче не будемо підходити. Ну це круто, навіть якщо у вас буде можливість з якимось туром поїхати-обов'язково їдьте. Не шуміть, звичайно, не накидайте сміття, але, щоб побачити ось таких тварин" - йдеться в ролику.

Чорнобиль, фото: скріншот з відео

Також, там зазначили, що найімовірніше цю тварину ніколи не ображала людина в житті, однак, інстинкт самозбереження є, тому дуже близько вона нікого до себе не підпускає.

Чорнобиль, фото: скріншот з відео

Команда "Хащі" зуміла відвідати місця, які зазвичай туристи уникають, а також ті, про які дуже мало скрізь говорять. З кожним роком їх стає все менше, тому, поки є можливість - потрібно цим користуватися.

Нагадаємо, що українці йшли на паради, поки в Чорнобилі вирував ядерний кошмар: архівні кадри 35 років тому.

Як повідомляв портал Знай.ua, ліквідатори вибуху на ЧАЕС зізналися, чим обернулася битва з радіацією:"серед нас здорових немає".

Також Знай.uа писав, що дружина Чорнобильського ліквідатора Ігнатенко розповіла про пережите після смерті чоловіка: "дитину відразу забрали".