Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно розповіла вагітній телеведучій Каті Осадчій про свій сімейний відпочинок у Туреччині, продовжує радувати шанувальників. Буває так, що "Суперблондинці" навіть не доводиться нічого для цього робити. Шанувальники самі публікують архівні кадри з Олею і роблять з цього сенсацію.

Так, український телеглядач чудово пам'ятає, що Оля Полякова була зірковим тренером команди з Молдови "Стоянівка" в проєкті "Ліга сміху". Свого часу хлопцям вдалося навіть стати чемпіонами шоу. Цього разу шанувальники Олі Полякової вирізали сценку, де співачка грає матусю з коляскою, яка погано виспалася.

Про це стало відомо завдяки публікації користувача TikTok "michael_sh55".

Оля Полякова, скріншот: TikTok

"- Ой Ваня, ну дитина всю ніч кричала, я всю ніч не спала. - Ти моя королева ночі!", - такий кумедний діалог вирішили виділити шанувальники. І все не дарма, адже у Олі Полякової є однойменна пісня "Королева ночі". Сценка дійсно вийшла кумедною.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Оля Полякова, скріншот: TikTok

Також варто нагадати нашим читачам, що Оля Полякова нещодавно вперше вирушила на відпочинок без чоловіка. Їй склали компанію дві доньки, одна з яких Маша - вже доволі відома блогерка, яка багато в чому копіює поведінку "Суперблондинки". Цього разу місце призначення - сонячна Туреччина. Тут Оля Полякова відверто розповіла про свою сім'ю, про ставлення до здоров'я і про те, що потрібно піклуватися про нашу планету Земля.

Раніше повідомляли, Анна Седокова ще рік тому натякала на домагання в "ВІА Грі": "У Кості більше не стоїть".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська з чоловіком зіткнулися з містичним знаком на Великдень: "До врожаю".

Знай.uа писав, вагітна Катя Осадча розчинилася в обіймах Горбунова: "Бажання збуваються!".