Популярна українська співачка Оля Полякова вперше вирушила на відпочинок без чоловіка. Їй склали компанію дві доньки, одна з яких Маша - вже доволі відома блогерка, яка багато в чому копіює поведінку "Суперблондинки". Цього разу місце призначення - сонячна Туреччина.

Тут Оля Полякова відверто розповіла Каті про свою сім'ю, про ставлення до здоров'я і про те, що потрібно піклуватися про нашу планету Земля.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя" з Катею Осадчою в мережі YouTube.

Оля Полякова, скріншот: YouTube

У Туреччині Оля Полякова відпочиває з доньками Машею, Алісою і мамою, яку не бачила майже рік. У гості до них прилетіла Катя Осадча.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Маша Полякова, скріншот: YouTube

"Я всім жінкам раджу, поки є це бажання, воно поки ось років до 5-ти. Ти ще в тому стані, коли ти хочеш дітей ще, а потім, коли вони вже виростають, ти стаєш більш вільною у тебе це бажання пропадає. У мене зникло бажання робити третю дитину, потрібно було робити це, коли я це хотіла.", - поділилася Оля Полякова на початку інтерв'ю.

Катя Осадча та Оля Полякова, скріншот: YouTube

Пізніше, після знайомства Каті Осадчої з мамою Олі Полякової дівчата перейшли до розмов про курортні вбрання і важливі правила.

Оля Полякова з доньками, скріншот: YouTube

"Потрібно завжди бути в сухому, тому що всі свої принади потрібно тримати в теплі і здоров'ї... Я взагалі не люблю вбиратися, якби не інтерв'ю я б і цих суконь не брала. Я ходжу в одних спортивних штанях, у футболках, кросівках. Я взагалі вважаю, що всі ці шмотки поглинають нашу планету. Я за те, щоб одягу було менше.", - додала Полякова.

Раніше повідомляли, Ольга Полякова слідом за Ані Лорак заявила про домагання Костянтина Меладзе: "Прийнято замовчувати".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова показала, як розважається з донькою Машею: "Кізочки біля водопою".

Знай.uа писав, Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала.