Українцям вирішили показати, що відбувалося поза випуском романтичного проекту "Холостяк" з бізнесменом Мішею Заливако під час зйомок в Єгипті. Свіжі кадри опублікували в Instagram СТБ.

На фотопідбірці учасниці позують на побаченнях з Мішею, поряд один з одним, а також показали, як готують локацію до зйомок церемонії троянд.

"Фотопідбірка 9 випуску проекту "Холостяк". Насолоджуйтесь переглядом і коментуйте, який момент вам запам'ятався найбільше", - сказано в повідомленні.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Українці оцінили незвичайні знімки, хоча багато і відзначили, що тепер немає сенсу дивитися випуски, адже Холостяк Міша вигнав улюбленицю глядачів – Юлю. Дівчина підкорила українців з першій вечірці, куди прийшла в костюмі зайчика. З тих пір вони вважали, що вона закохалася і була щирою серед інших учасниць, яких навіть називають зміями.

" немає сенсу дивитися Холостяк без Юлі. Жодна з чотирьох учасниць не підходить Міші.", " хто-небудь відповість на питання нащо лютили єдину закохану і щиру учасницю?(зайчика)", " Юля найкраща❤️"," Шок. Кого залишив, його вибір звісно, смороду всі безподобні красуні, але... Аня, яка зараз вся така святенька біля нього, а потім буде його контролювати і пилити, бо її ревність бере над нею верх зараз, а що буде потім?! Джессіка, у якої його більше, а ніж сам проєкт(красуня, умнічка, господиня) але треба цілими днями дути їй в одне місце, щоб вона часом через дитячу травму не подумала, що її не люблять. ", "Юля краща"," Юля, краще за всіх🔥"," З'їли змії найбільш щиру учасницю", " не дивлюся ....навіть часу шкода . Що холостяк, що дівчата.... нецікавий.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Анна Богдан з "Холостяка 11" перейшла на образи.

Як повідомляв "Знай.uа", після відходу Юлі " зайчика "на Холостяку з'явився"Котик".

Також "Знай.uа" писав, що Юлія " Зайка "відмовилася дивитися" Холостяка " після прощання з Заливако, друзі переказують.