Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео з відпочинку в спекотному Єгипті, яке вирішила зняти у ванній кімнаті світлих готельних апартаментів. Так, артистка позувала в душовій з запітнілими стеклами, залишившись абсолютно оголеною і насолоджуючись водними процедурами.

Зірка блиснула і тонкою талією, і пишними сідницями, адже наполегливо тренується, а ось таємного оператора вирішила залишити інкогніто. Варто відзначити, що Анастасія досить тривалий час перебуває у відносинах з продюсером Русланом Квінтою.

Фолловери не пройшли повз, засинаючи виконавицю компліментами:" треба було Бумеранг Включити ,щоб всі залипли", " твою ж мати,Насть!!!! ну що ти "твориш"!!!🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘😘", "Еххх.....але красиво😍", " силует інтригує🔥", " можна увійти?) ", "Відразу, скільки лайків👏 😮 😂"," так красиво🌺 🌺 🌺 🌺 🌺", " цікаво хто знімав?😂".

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися